Chelsea har Victor Lindelöf Nilsson på radarn

Chelsea har Victor Lindelöf på radarn
bet365

Utmanar United om mittbacken

Chelsea-tränaren Antonio Conte är på jakt efter en ny stadig mittback och enligt uppgifter skall italienaren ha fått upp ögonen för Victor Lindelöf Nilsson, den svenske Benfica-försvararen som redan jagas av Manchester United.

Chelsea, med tränare Antonio Conte i spetsen, sägs vara ute efter en ny och stadig mittback. Chelsea har gått som tåget den gångna säsongen under den nye tränaren, men deras anfall har varit något bättre än deras försvarsspel, och även om italienaren har lyckats reda ut problemen från förra året, finns det fortfarande mycket kvar att jobba på. David Luiz har gjort det bra sedan han återvände till Stamford Bridge men Conte ser sig också om efter nya och fräscha alternativ.

Någon som han sägs ha fastnat för är Benficas unge svensk, den hete Victor Lindelöf Nilsson som har fått framförallt Manchester United på fall, och Conte sägs nu vara beredd att gå in i kamp med Premier League-konkurrenterna om mittbackens underskrift, detta rapporterar engelska The Mirror. Den italienske tränaren sägs ha gjort Lindelöf till en topprioritet inför sommarens transferfönster, men så har United och Manchester-klubben skall redan ha ett bud på 38 miljoner pund förberett för den svenske försvararen.

Mourinho ser även han på försvararen som en prioritet och Benfica ser till att utnyttja situationen, då den portugisiska klubben lider av en smärre pengakris, ett problem som varken United eller Chelsea riktigt känner till.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply