bet365

Bekräftat: Chelsea värvar Barcelonamålvakten Marcin Bulka

bet365
Bekräftat: Chelsea värvar Barcelonamålvakten Marcin Bulka

16åringen kommer från Barcelonas officiella akademi

Chelsea har gjort sin tredje värvning för sommaren och det handlar om Barcelonamålvakten Marin Bulka, 16 år från Barcelonas officiella akademi i Polen och har ett väldigt gott rykte om sig.

Chelsea har gjort ytterligare en förstärkande värvning inför höstens Premier Leaguesäsong, nämligen på målvaktsfronten. Det handlar om målvakten Marcin Bulka från Barcelonas officiella akademi skriver Metro. Den 16årige målvakten spelade i FCB Escola Varsovia, vilket är Barcelonas officiella akademi som ligger benäget i Polen.

Chelsea har kommit fram till en överenskommelse med FCB Escola Varsovia om en deal och klubben har gjort det officiellt. 16åringen kommer till Stamford Bridge och London med ett väldigt lovande rykte om sig. Metro skriver att Bulka skall ha imponerat på tränare från Chelsea under uttagningar nyligen vilket drev Londonklubben till att ta saken i ena händer och se till att få en underskrift från den unge målvakten innan säsongen 2016/17.

Det finns höga förväntningar på den talangfulle målvakten och han förväntas sluta upp med Chelseas akademi nästa säsong där han kommer att få första parkett till a-lagsträningarna och en riktig chans att slå sig in i seniorlaget under Antonio Conte. För närvarande har Chelsea fortfarande Thibaut Courtois, från belgiska Genk, som förstemålvakt samt Asmir Begovic som kom från Stoke City.

Bulka är Contes tredje värvning under den gångna sommaren då den italienske tränaren innan har värvat in Marseilles anfallare Michy Batshuayi samt Leicesters mittfältare N’Golo Kanté.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply