Chelsea släpper Oscar till Inter Milan

Chelsea släpper Oscar till Inter Milan
bet365

Tycker inte han jobbar hårt nog

Nye Chelseatränaren Antonio Conte har mycket att gå igenom med sin trupp och kommer att värva in nya spelare såväl som låta andra gå som inte delar hans filosofi, en av dessa är Oscar som inte anses jobba hårt nog för laget.

Chelseas nye tränare Antonio Conte har blivit given en trupp med spelare som för två säsonger sedan vann Premier League och som förra säsongen slutade på en tiondeplats i ligan. Han kommer att vilja göra förändrar nu under sommaren för att försäkra sig om att det verkligen är hans lag och att de följer hans filosofi. Chelsea är just nu på försäsongsträningsläger i USA och har spelat ett antal matcher. Ett hårt schema, med fyra matcher på 12 dagar varav tre är i USA och en är i Tyskland mot Werder Bremen. I torsdagsmorse var det match mot Liverpool innan ett flyg på fyra och en halv timme till Detroit innan match på lördagen mot Real Madrid.

Den engelska tidningen The Sun rapporterar om att italienaren inte tycker att Oscar jobbar tillräckligt hårt för laget och det sägs att han var lat under 3-2 förlusten mot Real Madrid under lördagen. Conte vill ha ett lag med spelare som jobbar för varandra och kämpar, någonting som inte är egenskaper som kopplas ihop med den brasilianske mittfältaren, som ses mer som en lyxspelare. Inter Milan sägs vara väldigt intresserad av Oscar och hans tjänster, och har redan visat sitt intresse.

– Alla 29 spelare är Chelseaspelare för tillfället. Efter den här perioden skall jag tala med min klubb, sade Conte enligt The Sun på frågan om Oscar kommer att stanna i klubben eller inte.

– Jag har gått med på att träffa alla spelare efter den här touren och sedan ta ett beslut. När vi är klara med den här perioden kommer jag att ta rätt beslut för spelaren såväl som för klubben. Det kommer vara spelare som kommer stanna och andra kommer att gå. Det är fotboll. Det är viktigt att vara tydlig med allt. Mitt mål är att bli ett lag på och av planen, sade Conte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365