Uppgifter: Arsenal vill värva från Villarreal

Gerard Moreno på Gunners radar

Arsene Wenger vill spetsa till offensiven ytterligare inför nästa säsong och nu letar Arsenal efter en anfallsförstärkning i Spanien, närmare bestämt i Villarreal.

Arsenal avslutade säsongen på ett mycket övertygande sätt då och placerade sig till sist på en tredjeplats vilket innebär direktkvalificering till nästa års Champions League. Nu vill Arsene Wenger bredda truppen och enligt engelska medier handlar det den här gången om en spansk anfallare som gjort en imponerande säsong i La Liga och Villarreal.

16 gjorda mål under säsongen

Det är Daily Mirror som uppger att London-klubben är ute efter 23-årige Gerard Moreno. Spanjoren har under årets säsong bildat ett sylvasst anfallspar med Luciano Vietto och har varit en starkt bidragande orsak till att Villarreal återigen kvalificerat sig till Europa League genom klubbens sjätteplacering i tabellen.

Arsenal ska, enligt tidningen, ha skickat ner scouter under den senaste tiden för att ta en närmare titt på Moreno.

Den vänsterfotade anfallaren, som gjort 16 mål i alla tävlingar den här säsongen, går in på sitt sista år på kontraktet med Villarreal och klubben är givetvis väldigt angelägna om att försöka få till en förlängning med Moreno.

Men det som talar för Arsenal är att Moreno för tillfället har en utköpsklausul i kontraktet som sägs ligga på 3 miljoner pund och Gunners skulle inte ha några som helst problem att kunna möta den summan. Om Moreno skulle bestämma sig för en flytt Gunners så får han konkurrens på forwardspositionen av bland andra Olivier Giroud och Theo Walcott.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply