”Vill bygga laget kring Bale”

Den förmodade nye Real Madrid-tränaren, Rafael Benitez, uppges vilja bygga sitt Madrid-lag runt den hårt kritiserade Gareth Bale.

Real Madrid och Carlo Ancelotti gick skilda vägar i måndags efter att italienaren misslyckats med att levererar någon av dem inhemska titlarna eller försvara sin Champions League-titel. Efterträdaren uppges vara ingen mindre än Rafael Benitez.

Kallar till presskonferens

Benitez och Napoli har kallat till presskonferens imorgon klockan 13 där Benitez väntas lämna sitt avgångsbesked.

Vill bygga Madrid runt Bale

Enligt Daily Mirror har den förre Valencia-, Liverpool-, Inter- och Chelsea-tränaren meddelat Real Madrid-presidenten Florentino Perez att han vill bygga sitt lag runt den hårt kritiserade Gareth Bale och lappa ihop walesarens relation med superstjärnan Cristiano Ronaldo som – enligt rapporter – har varit halvknackigt under stora delar av säsongen.

Lär bli kvar i Madrid

Efter en fantastisk första-säsong förra säsongen där den förre Tottenham-spelaren var en stor anledning till marängernas succé har Gareth Bale haft en mindre bra andra-säsong. Det har inte undgått kritikerna och inte minst Real Madrid-supportrarna som vid flera tillfällen buat ut spelaren och till och med trakasserat honom.

Det har lett till rykten om en återkomst i Premier League där bland annat giganterna Manchester City, Manchester United och Premier League-mästarna Chelsea står med öppna famnar. Men Bale verkar dock vilja stanna kvar i Madrid och tweetade följande under gårdagen:

Inte det slutet på säsongen som vi hade hoppats, vi vill alltid vinna titlar! Kommer att jobba hårt under försäsongen och ser fram emot att komma tillbaka starkare nästa säsong med @realMadrid #HalaMadrid.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply