Galliani i Madrid – ska träffa Ancelotti och spelarduo

Gallani åker till Madrid för förhandlingar

Efter en misslyckad säsong vill Milan få in lite nytt blod i klubben och därför har vicepresidenten Adriano Galliani åkt till Madrid.

Det är ingen hemlighet att AC Milan vill ha tillbaka Carlo Ancelotti på tränarbänken till nästa säsong. Tränaren som igårkväll blev sparkade av Real Madrid är för närvarande klubblös och mycket pekar på att den före detta Milan-tränaren återvänder till klubben där han tidigare varit tränare i åtta år. Under sin tid i Milan tog han bland annat Champions League vid två tillfällen samt Serie A säsongen 2003/2004.  När ryktet om att Ancelotti skulle vara aktuell för tränarjobbet var det många Milan-relaterade personligheter som gick ut och berömde den gamle tränaren och nu ser det alltså ut som att 55-åringen är på väg tillbaka till sitt hemland.

Milans vicepresident Adriano Galliani ska enligt flera spanska medier befinna sig i Madrid under tisdagen för att träffa Carlo Ancelotti för att diskutera framtiden. Det är dock inte det ända som Galliani kommer att göra under sin visit i Madrid. Flera medier skriver även att italienaren kommer att äta middag tillsammans med Mario Mandzukic och spelarens representanter för att försöka komma överens om en övergång. Båda parterna ska vara positiva en övergång och Atlético Madrid ska ha sagt ja till en potentiell övergång.

Ytterligare en spelare

Den tredje personen som Galliani kommer att träffa är mittfältaren Mario Suárez. Mundo Deportivo rapporterar under tisdagseftermiddagen att även Suárez kan komma att lämna för Serie A-klubben efter att inte alls fått den speltid han tänkt sig inför säsongen. Gabi, Tiago och Saúl har kommit före den Alcobendas-födde spelaren trots att han stått för flera fina insatser under säsongen. Det pratas ännu inte om någon övergångssumma men skulle en övergång bli av kommer man troligen att betala omkring 12-15 miljoner euro för spelaren som denna säsong spelat 20 matcher i La Liga denna säsong.

SE ÄVEN: TOPP 10: Bästa anfallarna sen 2005

SE ÄVEN: Alan Shearer till attack mot Brendan Rodgers

SE ÄVEN: ”Har budat 90 miljoner euro för Agüero”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply