Uppgifter: Arsenal har Chelsea-anfallaren Tammy Abraham på radarn

Uppgifter: Arsenal har Chelsea-anfallaren Tammy Abraham på radarn

Anfallaren redo att lämna utan speltid

Arsenal uppges ha ögonen på Chelseas unge anfallsstjärna Tammy Abraham, som uppges vara beredd att lämna klubben om han inte flyttas upp till a-laget och får speltid, vilket har fått Arsenal att spetsa öronen rejält.

Londonklubben Arsenal har gjort en något svag säsong och nu kämpar de för en Champions League-plats, i säsongens sista match. Tränare Arsene Wenger uppges vara på hugget vad det gäller värvningar till sommarens transferfönster och klubben har redan kopplats ihop med värvningar av bland annat Sead Kolasinac och Thomas Lemar. Nu uppges de ha funnit en ny potentiell värvning till sommaren i Chelseas Tammy Abraham, detta skriver engelska the Sun.

London-grannarna Chelsea har precis blivit krönta mästare av ännu en Premier League-säsong, och kommer blicka framåt till nya prestationer. En som vill vara del av detta är den blott 19-årige anfallaren Abraham, som för närvarande är utlånad från Chelseas U23-lag till Bristol City, där han har skickat in hela 23 baljor under den gångna säsongen.

Nu har Abraham ställt krav på sin klubb och menar på att han vill bli uppflyttad till a-laget nästa säsong, eller så är han redo att lämna klubbens lönelista. Detta har fångat Arsenals intresse, med Wenger som är på jakt efter en ung anfallare och som rapporteras vara övertygad om att Abraham är rätt spelare för honom. Wenger sägs inte tro att rivaliteten klubbarna emellan kommer att vara ett problem för en eventuell affär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply