bet365
bet365

Officiellt: Tottenham förlänger med Danny Rose

bet365
Officiellt: Tottenham förlänger med Danny Rose

Vänsterbacken är mycket nöjd med beslutet

Under dagen gjorde Tottenham det officiellt att man har förlängt med ännu en nyckelspelare, i form av en kontraktsförlängning med vänsterbacken Danny Rose, som har varit i fenomenal form för Londonklubben.

Tottenham Hotspur har under de senaste veckorna valt att förlänga med många viktiga spelare i klubben. Bland annat Christian Eriksen, Dele Alli, Eric Dier och nu senaste Harry Winks har fått nya kontrakt med Londonklubben som de har skrivit under. Tottenham har många unga spelare från sin egna akademi som tränare Mauricio Pochettino har tagit upp till a-laget och gett chanser att bevisa sig själva.

En spelare som har varit med i klubben väldigt länge är vänsterbacken Danny Rose. 26åringen kom till klubben 2007 från Leeds United och skrev in sitt namn i alla Tottenhamsupportrars hjärtan på sin Premier Leaguedebut med klubben 2010 då han gjorde ett fantastiskt mål mot ärkerivalerna Arsenal. Men den framstående försvararen har även varit ute på flertalet lånesejourer med säsongen 2012/2013 i Sunderland som en av de mer ihågkombara.

Numera är Rose en startspelare i Pochettinos elva och har hunnit göra 126 matcher för klubben, med nio gjorda mål att ta med sig. Han blev även uttagen i PFA Årets Lag i Premier League 2015/2016. Den fina form som han har visat upp har även gett honom en plats i Englands a-landslag och han har efter sin debut tidigare i år spelat åtta matcher.

Rose har nu skrivit på ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig till 2021.

– Det har varit ett par fantastiska veckor för klubben med Dele, Eric, Christian, Harry Winks och alla som har skrivit nya kontrakt. Alla vet att klubben går åt rätt håll och jag är överlycklig över att få stanna här tills jag blir en gammal man, sade Rose om kontraktet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply