bet365

Uppgifter: Arsenal lägger monsterbud på Karim Benzema

Uppgifter: Arsenal lägger monsterbud på Karim Benzema

Londonklubben återvänder till anfallaren

Det har under våren gått rykten om att Premier Leaguetoppklubben Arsenal har haft ögonen på Real Madrids anfallare Karim Benzema och rapporter säger nu att Londonklubben vill lägga ett bud på 40 miljoner pund på anfallaren.

Real Madrids anfallare Karim Benzema har varit lite i blåsväder, efter sin avstängning från det franska landslaget på grund av hans potentiella del i en sexutpressning av en lagkamrat i det franska landslaget. Detta har inneburit att anfallaren bland annat missade EM i sitt hemland Frankrike, som gick ända till final där de tillslut föll mot Portugal. Därtill hade han en del problem med skador, någonting som höll honom borta från en del matcher under förra årets säsong. Trots det lyckades han bidra med 24 mål på 27 matcher under förra årets kampanj och har i år efter tre matcher redan öppnat sitt målkonto. Fransmannens insatser har fått storklubbar att återigen öppna upp ögonen för honom och trots alla privata problem är anfallaren uppvaktad.

En av de klubbar som rapporteras vara mest intresserade är Arsenal, som sägs vara redo med ett bud på 40 miljoner pund för anfallaren skriver Goal. Detta trots att Londonklubben nyligen värvade en ny anfallare i Lucas Perez från Deportivo La Coruna under sommarens gång. Det är inte första gången som Arsenal försöker sig på att värva fransmannen, utan tränare Arsene Wenger har länge varit en beundrare av sin landsman Benzema, som dock alltid har varit Real Madrid trogen.

Chansen att Arsenal kan få igenom en affär är dock liten då Real Madrid, tillsammans med ärkerivalerna Atletico Madrid,  fått ett transferförbud på två transferfönster, vilket innebär inga transfers.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply