Manchester City vill lägga bud på Arsenals Alexis Sanchez

Arsenal-stjärnan kan gå till konkurrenten

Manchester City är ute efter en ny anfallare. Då kan klubben komma att köpa Arsenals Alexis Sanchez till sommarens transferfönster. 

Det fortsätter att ryktas vilt om Arsenals spelare. Under gårdagen ryktades stortalangen Alex Iwobi bort från klubben och idag kommer nya rykten om att Alexis Sanchez skulle vara på väg till ligakonkurrenten Manchester City.

För spekulationerna har varit igång redan sen i september då ryktena om en flytt från London-klubben till Manchester-laget tog fart. Det är Daily Mirror som under dagen kommer med uppgifterna om att City skulle vara beredda att betala över en halv miljard kronor för chilenaren.

Kontraktsförhandlingarna strandade

En av anledningarna till att Manchester City nu ska vara extra intresserade av att lägga ett bud på den chilenska landslagsmannen är att kontraktsförhandlingarna gått trögt med mellan Arsenal och anfallaren, och nu uppges de vara helt strandade för tillfället.

City ska försöka locka anfallaren, som haft en bra säsong än så länge med ”the Gunners”, genom Pep Guardiola. Tränaren och spelaren tillbringade en säsong tillsammans i Barcelona, och PL-tränaren är en av anledningarna till att målskytten lyckades slå igenom i den europeiska toppfotbollen på allvar.

Om Manchester City tänker lägga det planerade budet kommer det att hamna på 50 miljoner pund, eller 550 miljoner svenska kronor, enligt rapporter från Daily Mirror.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365