Jack Wilshere vill inte återvända till Arsenal

Jack Wilshere vill inte återvända till Arsenal

Kan stanna i Bournemouth

Arsenals mittfältstalang Jack WIlshere, som på grund av skadeproblem sällan har dykt upp för spel för Londonklubben, skickades på lån till Premier League-konkurrenten Bournemouth och nu blommar mittfältaren ut, så mycket att det uppges att han inte vill återvända till Arsenal.

Arsenals Jack Wilshere är en riktig ikon i klubben. Mittfältaren har spelat i Londonklubben i hela sitt liv och är uppvuxen i Arsenals olika akademier och årsgrupper. Sedan 2008 spelar han för seniorlaget och har redan samlat på sig massor av erfarenheter. Men han har även haft lätt för att plocka upp en del skador och det är där som skon klämmer. Den 24-årige mittfältaren hade vid det här laget hunnit spela så många mer matcher för klubben och kanske till och med gått någon annanstans, med flera stora klubbar som håller honom under uppsikt, om det inte vore för att han är så skadebenägen.

I somras beslutades det att Wilshere behövde en nystart och han skickades på lån till Bournemouth, där det hittills har gått riktigt bra för den engelske landslagsmannen och senaste källorna från Storbritannien säger att mittfältaren överväger att inte gå tillbaka till Arsenal nästa säsong skriver TMW. Mittfältaren skall trivas så bra i klubben att han kanske inte går tillbaka till Londonklubben, som han står under kontrakt med till 2018. Beroende på hur den pågående säsongen slutar kan Wilshere i slutändan bestämma sig för att stanna med Bournemouth.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply