”Alex Iwobi skulle tacka nej till Barca”

”Alex Iwobi skulle tacka nej till Barca”

Alex Iwobi föredrar Arsenal före Barcelona

Rykten säger att Arsenal-yttern, Alex Iwobi, skulle vara aktuell för FC Barcelona. Men enligt hans pappa föredrar Iwobi att stanna i Arsenal för att fortsätta sin utveckling.

Trots att Alex Iwobi under förra veckan skrev på ett nytt långtidskontrakt med Arsenal säger ändå uppgifter att han kan gå till Barcelona redan i januari. Den katalanska storklubben har dragits med skadeproblem under säsongen och nigerianen kan då vara aktuell för en flytt under det kommande transferfönstret.

19-åringen ses som en av de främsta talangerna i London-laget och under fjolårssäsongen slog han igenom i klubbens U21-lag, något som belönades med en plats i A-lagstruppen och ett långtidskontrakt.

Pappan nekar till flyttryktena

Barcelona ska dock vara fortsatt intresserade av att värva honom, men enligt brittiska Sky Sports kommer yttermittfältaren att tacka nej om han får ett erbjudande av den spanska storklubben, enligt hans pappa.

– Han presterar bra i Arsenal just nu. Varför skulle han vilja lämna? Hade en annan klubb hört av sig vet jag att han skulle säga nej, säger pappan till africanfootball.com och fortsätter.

– Även om Barcelona skulle kunna erbjuda mer pengar är det inte värt det, inte i dagsläget i alla fall. Han (Alex Iwobi) vet att det är bättre att utvecklas i Arsenal nu än att chansa med spel i Barcelona.

19-åringen har förutom sina 22 A-lagsmatcher för Arsenal även hunnit med att representera Nigeria sju gånger och i sitt hemland ses han som en av de största talangerna på många år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365