bet365

Lucas Pérez kan lämna Arsenal i sommar

bet365

Lucas Pérez kan lämna Arsenal i sommar

Arsenal kan släppa Lucas Pérez till Sevilla i sommar

Enligt spansk press kan anfallaren, som inte haft någon bra förstasäsong i Arsenal, lämna klubben i sommar och flytta hem till Spanien.

Sommaren 2016 lämnade Lucas Pérez den spanska ligan och Deportivo La Coruña för spel i Premier League där Arsenal betalade 20 miljoner euro för spelaren. Pérez har dock fått sparsamt med speltid under sin första säsong i den engelska huvudstadsklubben och nu kan 28-åringen vara på väg att lämna Emirates Stadium efter endast en säsong i klubben.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Arsenal

Det är den spanska tidningen Estadio Deportivo som kommer med uppgifterna om att Lucas Pérez och hans agent ska ha tagit kontakt med Sevilla för att undersöka möjligheten om en flytt tillbaka till La Liga under sommarens transferfönster. Sevilla ska redan under vinterfönstret ha kontaktat spelaren om en eventuell övergång men istället kan en flytt komma att bli av i sommar.

Arsene Wenger har tidigare sagt att han räknar med att spanjoren stannar i laget, men att han inte stänger dörren för att se över spelarens situation.

Denna säsong har det blivit 7 mål på 21 matcher för Pérez på klubblagsnivå i samtliga turneringar.

Gör upp med Everton om Ross Barkley

Everton riskerar att förlora flera nyckelspelare till sommaren. Anfallaren Romelu Lukaku ryktas vara på väg till Chelsea eller Manchester United, och Ross Barkley har även han under en tid sagts vara på väg bort. Arsenal har tidigare sagts vara en trolig destination, och Londonklubben har sagts vara mycket intresserade av den flitige mittfältaren.

Arsenal har nu dock konkurrens från deras ärkerivaler i norra London, Tottenham. Enligt uppgifter till den engelska tidningen Daily Mail skall Tottenham ligga i framkant vad gäller en signatur från Barkley, medans Arsenal jagar bakom. Arsenal riskerar även de att förlora flertalet stjärnor på sin lönelista till sommaren, däribland Alexis Sanchez och Mesut Özil, och skulle behöva förstärka sitt mittfält.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply