Leicester vill värva Theo Walcott

Leicester vill värva Theo Walcott

Spelaren själv är inte intresserad

Enligt rapporter från Italien skall Leciester City vara väldigt intresserade av att värva Arsenals Theo Walcott, men mittfältaren själv sägs inte ha någon lust att göra en flytt till de regerande Premier Leaguemästarna.

Arsenals anfallare Theo Walcott har spelat i klubben i tio år men har den senaste tiden ryktats kunna komma att gå någon annanstans. Efter en säsong med en mindre skada samt tillgång till väldigt lite speltid ryktas det om att engelsmannen har bestämt sig för att pröva sina vingar någon annanstans. Arsenal planerar en uppdatering av truppen till sommaren, där det sägs att många nya spelare kan komma in och Walcott som har fått så lite speltid redan denna säsong kan komma att gå till en klubb där han kan försäkra sig om att få spela så mycket som han vill.

Den engelska tidningen Daily Star rapporterar om att Leicester City, de nyblivna Premier Leaguemästarna, skall vara intresserade av 27åringens tjänster. Det sägs att Leicesters tränare Claudio Ranieri skall ha pratat med Arsenals tränare Arsene Wenger om en potentiell affär. Men diskussionerna skall inte ha kommit någon vart då Walcott inte sägs vara intresserad av att spela för Leicester.

Anfallaren lämnades utanför den engelska landslagstruppen inför EM 2016 i Frankrike av Roy Hodgson, men ett klubbyte skulle kunna förbättra hans chanser om att få fortsätta spela i landslaget. Leicester City har även Champions League nästa år att se fram emot, vilket skulle betyda att Walcott kan fortsätta spela på en hög nivå. Men enligt rapporterna skall den engelske mittfältaren inte ens vara intresserad.

Även West Ham sägs vara intresserade av Walcotts tjänster och en deal värd 20 miljoner pund skall vara aktuellt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply