bet365

Diego Costa utreds av FA

Diego Costa kan straffas efter helgens incidenter

När Everton slog ut Chelsea ur FA Cupen i helgen så stod Diego Costa i händelsernas centrum ännu en gång. Nu har FA beslutat sig för att utreda helgens händelser och Diego Costa kommer troligtvis straffas för dessa.

Diego Costa har varit i blåsväder flera gånger denna säsongen. Bland annat i hemmamötet mot Arsenal fick han Gabriel utvisad, samtidigt som han själv kom undan. Vid det tillfället beslutade sig FA för att stänga av anfallaren i efterhand på grund av hans dåliga beteende.

I helgen fick Diego Costa ett nytt rött kort i förlustmatchen mot Everton och han visades ut efter ett påstått bett på Gareth Barry. Även om det är oklart om det var ett bett eller om det var något annat, så kommer Diego Costa straffas av FA i efterhand. Det beror dock inte på själva påstådda bettet, utan det beror på vad som hände sen.

Obscen gest och dålig disciplin

Det FA utreder är två saker. Den första är att Diego Costa vägrade lämna planen direkt vid sitt röda kort och hans protester mot domaren. Det andra är vad han gjorde för gest mot publiken på Goodison Park när han var på väg in i spelartunneln.

The Telegraph menar också att han troligtvis kommer få fler matchers avstängning än den automatiska på grund av hans två gula kort. När domen kommer är ännu inte klart.

Diego Costa påstås trots allt detta vara en bra kille. Frågan är bara om hans tid i Chelsea är över. Problemen avlöser varandra månad efter månad.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply