Liverpool jagar Piotr Zielinski

Liverpool jagar Piotr Zielinski

Vill värva från Empoli

Liverpool är på jakt efter Empolis mittfältare Piotr Zielinski, uppger Daily Mirror.

Liverpool är på jakt flera nyförvärv, vilket kanske inte är så konstigt då klubben befinner sig på plats åtta i Premier League. Tidigare har det hävdats att Yohan Cabaye är på väg till Liverpool och att Liverpool vill uppfylla Granit Xhakas dröm. Nu kommer ett nytt rykte, den här gången från Italien.

Empolis mittfältare Piotr Zielinski sägs vara på väg till den engelska storklubben, enligt Daily MirrorJürgen Klopp sägs gilla polackens energifyllda spelstil och tror att han skulle förstärka laget. Det ryktas om att representanter från Liverpool var på plats för att se Zielinski spela mot Sampdoria på lördagen, en match som slutade 1-1. Man ska ha varit nöjda med det man fick se, och nu vill den engelska klubben värva polacken till Anfield i sommar.

Zielinski har imponerat i Serie A den här säsongen, och har gjort tre mål och fem assist på 26 framträdanden. Spelaren tillhör Udinese, men har varit utlånad till Empoli under de två senaste säsongerna. Där har han spelat så pass bra att Liverpools klubbledning tror att han skulle kunna platsa i Premier League.

Zielinski sägs inte vara den enda spelare som Liverpools representanter kollade på under matchen mellan Empoli och Sampdoria. Man ska även ha scoutat argentinaren Leandro Paredes, en defensiv mittfältare som är utlånad till Empoli från Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply