Liverpool vill uppfylla Granit Xhakas dröm

Granit Xhaka vill spela i Premier League – Liverpool intresserade

Enligt den schweiziska tv-kanalen Sport1 ska Liverpool ha hört sig för angående en värvning av Borussia Mönchengladbachs mittfältare Granit Xhaka.

Liverpool vill värva Granit Xhaka, det har det ryktats om under ett par veckors tid och spelaren själv säger att han vill flytta till Premier League.

– Alla har en barndomsdröm och min var att spela i Premier League. Men bara det för betyder det inte att jag måste spela där. Jag är väldigt lycklig här men om jag måste börja se mig omkring för andra klubbar kommer jag ha det åtanke. Gladbach har gett mig allt som jag velat och detta har blivit som ett andra hem för mig, säger Xhaka till Sport1.

Spelaren kunde inte hålla inne om önskan att få spela i den engelska högstaligan även om Borussia Mönchengladbach har varit den klubb som satsat på honom och gjort att han blivit till en av de bästa mittfältarna i den tyska ligan. Han har dock inte bråttom att flytta.

– Jag vet inte om det kommer bli ett problem. Det är ingen som jag avgör. Jag tänker endast på att spela fotboll. Under tiden jag är här i Gladbach vill jag ge hundra procent, resten får min agent och klubben bestämma. Om jag ska vara ärlig letar jag inte efter klubbar som är intresserade av mig. Alla måste vara enade om en flytt för att det ska bli av, och så är det inte, avslutade han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply