Yohan Cabaye till Liverpool?

Yohan Cabaye till Liverpool?
bet365

Liverpool vill värva från Crystal Palace

Enligt Daily Mirror är Liverpool på jakt efter Crystal Palace-mittfältaren Yohan Cabaye.

Efter en halvdan säsong ligger Liverpool på plats åtta i Premier League. Nu är klubbens ledning på jakt efter flera nyförvärv för att se till att nästa säsong blir bättre, och man sägs vilja förstärka laget på ett antal positioner. Det har ryktats om att klubben Leder jakten på Caner Erkin och att Liverpool vill uppfylla Granit Xhakas dröm. Nu sägs det att ännu en spelare kan vara på väg att flytta till Anfield.

Den här gången handlar ryktena om den franska mittfältaren Yohan Cabaye, som för tillfället representerar Londonklubben Crystal Palace. Enligt Daily Mirror är Liverpool intresserat av att värva fransmannen, då man anser att han skulle förstärka den nuvarande spelartruppen. Dessa rykten har uppstått efter att det hävdats att Cabaye inte trivs särskilt bra i sin nuvarande klubb. Därför vill han lämna Crystal Palace för att prova lyckan i en annan klubb.

Liverpool är dock inte den enda klubben som vill värva den 30-åriga fransmannen. West Ham är också sugna på att locka till sig Cabaye, vilket skulle göra att han på så sätt kan stanna i London. Dessutom kan West Ham locka med att Cabaye skulle få vara med i det lag som spelar den första säsongen på Olympiastadion, dit klubben ska flytta efter den här säsongen.

Cabaye återvände till Premier League sommaren 2015, då han lämnade Paris Saint-Germain för att spela i Crystal Palace. Fransmannen har sedan tidigare även representerat Newcastle. Detta innebär att Liverpool eller West Ham kan bli hans tredje klubbadress i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply