John Terry erbjuds tränarroll i Bröndby

bet365

Bröndby har erbjudit John Terry rollen som spelande tränare

För cirka tre veckor sedan kom det ett galet rykte om att Bröndby ville värva John Terry. Ryktet verkar dock ha fått mer substans nu då engelsk media menar att den danska storklubben har erbjudit Terry rollen som spelande tränare.

Bröndby är en klubb det sällan står stilla runt. Klubben klassas ofta som Danmarks mest kaosartade klubb och det är ständigt problem, både sportsligt och bakom kulisserna. Så sent som i januari avgick huvudtränaren efter det att en av styrelsemedlemmarna hade förolämpat honom anonymt på internet.

Just nu är Aurelijus Skarnalius tillfällig tränare i Bröndby under jakten på en permanent sådan. Det är inte helt lätt att hitta en kvalificerad tränare mitt i säsongen och speciellt inte när klubben har en sådan stor press på sig att prestera. Därför kan lösningen i sommar heta John Terry.

Kan bli spelande tränare

Enligt Daily Mirror har Bröndby kontaktat Terry och uttryckt sin vilja att ha engelsmannen som spelande tränare. Enligt tidningen ska Bröndby ha tillräckligt mycket pengar åt Terrys lön, samtidigt som man uppfyller två av Terrys önskemål: få fortsätta spela på en hög nivå och ta nästa steg i tränaryrket.

Detta kommer först bli av i sommar om parterna kommer överens om en deal. Terry har även Inter och flera kinesiska klubbar efter sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply