Napoli intresserade av Daniel Sturridge

bet365
Napoli intresserade av Daniel Sturridge
bet365

Napoli vill få Daniel Sturridge till sommaren

Liverpool anfallare Daniel Sturridge kan lämna Liverpool och Anfield för Napoli och San Paolo-stadion till sommaren. Den italienska storklubben ligger på en andra plats i Serie A med nio omgångar kvar att spela och en stor anledning bakom detta är anfallaren Gonzalo Higuaín.

Argentinaren har på 29 matcher gjort 27 mål och är nu på intresselistan hos flera storklubbar i Europa. Nu börjar sökandet efter en ersättare då Higuaín troligtvis lämnar till sommaren. Den italienska klubbens förstaval är Daniel Sturridge.  

Napoli har börjar titta efter en ny anfallare då London-klubbar och Paris Saint-Germain är intresserade av namnteckningen på Napoli målspruta Gonzalo Higuaín till sommaren. Nu menar talksport.com att Napoli börjar göra sig redo för att släppa argentinaren och börja leta efter en ny anfallare.

Italienska källor har hävdat att Liverpool anfallaren Daniel Sturridge är på listan över potentiella ersättare. Den 26-årige engelsmannen har drabbats hårt av skador sedan han anlände till Liverpool i januari 2013. Sturridge har bara startat 48 Premier League-matcher för klubben. Han har på dessa matcher gjort totalt 38 mål vilket är ett bevis på hans förmåga att göra mål.

Sturridge har nyligen återvänt tillbaka till laget efter två månaders rehabilitering på grund av skada och har sedan dess startat fem matcher i rad och har gjort två poäng.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply