Arsenal vill värva Keylor Navas

Arsenal vill värva Keylor Navas

Premier League nästa för Keylor Navas?

Enligt den brittiska tidningen Metro ska Arsenal vilja förstärka målvaktsposten med Keylor Navas, detta samtidigt som man kan tänka sig att sälja Daniel Ospina.

I somras var det endast ett par minuten från att Keylor Navas lämnade Real Madrid för spel i Premier League och Manchester United. Det hela gick inte vägen då det blev Pappersstrul och faxet som skulle skickas från United till Madrid kom fram drygt två minuter försent. Det hela gjorde att det inte blev någon övegång till Real Madrid för David De Gea och att Keylor Navas inte kunde gå i motsatt riktning.

Nu har dock De Gea förlängt med United men någon som hoppas på ett Navas-köp i sommar är Arsenal. Enligt Metro ska Arsene Wenger vara beredd att hosta upp en större summa för costaricanen som har kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2020. Mycket är dock upp till om De Gea lämnar för spel i Real Madrid, något som skulle förenkla ett köp för Gunners.

Samtidigt ska David Ospina vara beredd att lämna klubben då han sägs ha flertalet bud på bordet från bland annat turkiska Süper Lig.

Keylor Navas kan förlänga med Real Madrid

Rapporter från England menar att Navas kan vara på väg till Arsenal, men enligt radiokanalen Cadena COPE kommer Real Madrid att erbjuda spelaren ett nytt kontrakt där man först och främst vill höja spelarens lön. Navas insatser denna säsong sägs ha gjort att lagets tränare Zinedine Zidane ska ha sagt till presidenten Florentino Pérez att man inte behöver värva en ny målvakt i sommar. Tidigare har det nämligen pratats om att David De Gea är överens med Real Madrid och att han flyttar i sommar samtidigt som det även går rykten om att man vill värva Thibaut Courtois.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply