Sergio Agüero bekräftar: Flyttar hem till Argentina

Sergio Agüero bekräftar: Flyttar hem till Argentina

Sergio Agüero flyttar till Argentina efter VM

Bekräftar för argentinska TyC Sport att han kommer lämna Manchester City och flytta hem till Independiente, detta antingen 2018.

Sergio Agüero har sen flytten från Atlético Madrid till Manchester City varit en av Premier Leagues absolut bästa anfallare. 27-åringen har flera blickar riktade mot sig, bland annat annat från FC Barcelona och Real Madrid, men enligt honom själv har han redan framtiden klar.

– Självklart vill jag spela mina sista år i Independiente. Min familj vet om det och jag kommer återvända så fort mitt kontrakt med Manchester City går ut 2018. Independiente vet redan om att jag vill återvända till Argentina och jag kan lova att jag kommer att flytta från England direkt till Avellaneda (Buenos Aires, Argentina) Jag har en dröm om att få spela med mina brödrar, säger spelaren angående sina kommande år som professionell fotbollsspelare.

Ryktades vara på väg till Real Madrid

Det är spanska AS som menar att Real Madrid flirta med Sergio Agüero om en eventuell flytt i framtiden. Men flytten skulle endast äga rum om antingen Cristiano Ronaldo eller Karim Benzema lämnar förtydligar AS.

Frågan är hur Manchester City skulle klara livet efter Agüero. Ärkerivalens nyckelspelare Wayne Rooney menar att Man City hade klarat sig utan både David Silva och Sergio Agüero. Det kan i och för sig bara vara ett mind game från Rooney.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply