Bekräftar: Mehdi Benatia stannar i Bayern München

Bekräftar: Mehdi Benatia stannar i Bayern München

Bayern München behåller Mehdi Benatia

Ryktena om att Mehdi Benatia skulle vara på väg att gå till Juventus har florerat ett tag, men nu bekräftar spelaren själv att han stannar på Allianz Arena.

Juventus och flertalet andra klubbar jagar Bayern Münchens försvarare Mehdi Benatia, men 28-åringen själv säger att han absolut inte har några tankar på att lämna klubben dit han kom 2014.

– Tyvärr har jag haft mycket skadeproblem sedan jag kom till Tyskland. Sådana saker händer i fotboll. Jag funderar inte på att lämna Bayern München snart, säger Benatia till Almarssad Pro och fortsätter:

– Ryktena som antyder att jag kan lämna på grund av att Carlo Ancelottis ankomst nästa säsong är helt falska. Jag tänker enbart på att avsluta säsongen med Bayern och vinna Bundesliga och Champions League, säger den marockanska landslagsmannen.

Försvararen har tidigare spelat i både Udinese och AS Roma innan han flyttade till Bundesliga.

Bayern München vill köpa Carlos Bacca

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att Bayern München vill sno Carlos Bacca framför Premier League-duon. Även Real Madrid sägs jaga spelaren som kom från Sevilla till AC Milan i somras. Denna säsong har det blivit 13 mål och 2 assist i 27 matcher i Serie A men även om flera klubbar är ute efter colombianen säger hans agent att han är lycklig med livet i Italien

– Det är väldigt trevligt att flera klubbar i Europa följer honom, det är normalt att storklubbar jagar duktiga anfallare och Bacca är en av dem. Han är en av de bästa i världen men har kontrakt med Milan. Han trivs väldigt bra i laget och fokuserar endast på Coppa Italia-finalen och de matcher som kvarstår av säsongen. Han är väldigt glad över att laget har tagit sig till final i italienska klubben och han ser fram emot att försöka vinna en titel med Milan. Förutom det vill han även ta Milan till Europaspel nästa säsong. Om Carlo Ancelotti vill ha honom? Jag vill inte skapa kontroverser och kommer därför inte att säga några specifika klubbar, men jag kan säga att det finns många klubbar som vill värva honom, säger spelarens agent Sergio Barila.

Carlos Baccas kontrakt med AC Milan går ut sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply