”Jag ångrar mig inte”

Fabregas övergång från Barcelona till Chelsea var en av sommarens mest uppmärksammade övergångar. Inte enbart för den gamle Arsenal-kaptenens övergång till ärkerivalen Chelsea utan också eftersom Arsenal tackat nej till att hämta tillbaka den 27-årige stjärnmittfältaren när tillfället gavs.

Men Wenger insisterar på att han gjorde rätt val i att tacka nej till Fabregas, det trots att ha förlorat mot Cescs nya lag i senaste matchen där spanjoren var högst delaktig i båda av Chelseas mål i 2-0-segern. Fabregas utsågs till matchens spelare i den matchen.

–          Jag ångrar mig inte över att inte ha tagit tillbaka Cesc eftersom vi redan har överflöd med kreativa spelare på vårt mittfält, sa Wenger till  BeIN Sports.

Trots förlusten på  Stamford Bridge är Arsene Wenger positiv inställd till att hans lag kan knappa in dem 9 poäng som de nu ligger bakom med.

–          Chelsea kommer också komma in i en svår period den här säsongen. Vår säsongstart har varit extremt svårt och jag tror att vi kan knappa igen på dem till slut, sa Wenger.

Chelsea har mött samtliga lag som Arsenal har mött förutom Tottenham och Crystal Palace. Men serieledarna åker till Crystal Palace redan nu till helgen för att få revanch från bottenappet på Selhurst Park förra säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply