Mourinho hyllar Ronaldo och är intresserad av Real Madrid-spelaren

bet365
bet365

– Ronaldo är en otrolig spelare, berättar Chelsea-bossen och den förre Real Madrid-diton José Mourinho till franska Telefoot och jämför portugisen med Zinedine Zidane. 

– Han är som Zidane för er[fransmän], det kommer aldrig att komma någon som honom. Han är otrolig, en riktig målmaskin, fortsatte Mourinho om Ronaldo som alltså är inne i en het målform med 13 ligamål på bara 6 framträdanden.

Samtidigt uppger Mourinho att han är en stor beundrare av Real Madrids mittbacksklippa och fransman, Raphael Varane. Men det blir svårt  – om inte omöjligt – att frigöra honom från Real Madrids klor.

– Jag gillar Varane men alla vet att han kommer att stanna i Real Madrid, sade Mourinho.

Det var Mourinho själv som gav Varane sin debut i september 2011 under portugisens tid i Madrid. Sedan dess har Varane nu etablerat sig till en av världens största mittbackstalanger och även slagit in sig i det franska landslagets startelva. 

Avslutningsvis ger Mourinho sin syn på EM 2016 och säger att värdnationen Frankrike hör till dem absoluta favoriterna med ett fantastiskt VM i ryggen.

– Frankrike har vädigt många bra spelare som just Varane eller Pogba, Benzema och Lloris. De kan vinna EM 2016. Jag har stor respekt för [Didier] Deschamps. I VM fick vi se ett fantastiskt franskt lag, sa Mourinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply