Uppgifter: AC Milan jagar Alexis Sanchez och Sergio Aguero

Uppgifter: AC Milan jagar Alexis Sanchez och Sergio Aguero

Italienarna har pengar efter uppköpet

Italienska AC Milan är beredda att ge det ett försök att värva Arsenals Alexis Sanchez och Manchester Citys Sergio Aguero efter sitt uppköp av ett kinesiskt konsortium, och även Alvaro Morata står på deras lista

AC Milan är beredda att satsa i sommarens transferfönster och de har numera medel att kunna göra så. Förra sommaren blev den italienska storklubben uppköpta av ett kinesiskt konsortium, som är en sammanslutning av företag med gemensamma vinstintressen, och de har pengar att lägga i klubben. Detta innebär att Milan har en del pengar att spendera i sommarens transferfönster och de vill åt kända namn och stora spelare som kan locka åt sig rubriker och förhoppningsvis även en del bra resultat.

Bland annat ryktas italienarna vara intresserade av att värva Alexis Sanchez från Arsenal och Sergio Aguero från Manchester City, detta skriver engelska Express. Sanchez har haft en något tuff tid i Arsenal, med ett kontrakt som går ut nästa sommar och en mycket osäker framtidsutsikt, detta speciellt då han kräver en högre lön än vad han får i Arsenal, samt en tränare, Arsene Wenger, som kan lämna till sommaren. Även Aguero har haft en del rubriker runt sig, efter att argentinaren blivit bänkad en hel del det senaste av Pep Guardiola, och det har talats om att anfallaren kan komma att lämna klubben. Detta är chanser som Milan tänker ta tillvara på och lägga in en stöt på anfallarna.

Även Real Madrids Alvaro Morata sägs vara av intresse för italienarna, och inte heller den unge spanjoren har haft det lätt med speltid i Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply