bet365

Spela gratis varje gång Manchester City gör mål! Tips Man City gratisspel!

Speltips: spela gratis varje gång Manchester City gör mål!

Spela gratis hos Betsafe – Varje gång Manchester City gör mål

Är det ett fan av Manchester City och vill spela gratis varje gång ditt favoritlag gör mål? Eller vill du helt enkelt kanske bara få gratisspel varje gång som Manchester City gör mål? Just nu får du gratisspel för varje gång som City gör mål. Så vad krävs för att du ska kunna få spela gratis och oddsa på vilka matcher du vill? Nu får du upp till fem gratisspel för varje gång som det engelska storlaget nätar. Oavsett om City spelar i Champions LeaguePremier League, ligacupen eller FA-cupen gäller kampanjen och vad är bättre än att få ett frispel på 50 kronor för varje gång som det blir mål. Få gratisspel när City gör mål =>

Manchester City med Pep Guardiola på tränarposten är ett lag som gillar att gå framåt och göra många mål, speciellt när det gäller mot de sämre lagen i den inhemska ligan där Sergio Agüero varit lagets spets men även nyförvärvet Gabriel Jesus gjorde det väldigt bra under sina första matcher i den ljusblåa tröjan, detta innan han åkte på en otäck skada som kommer hålla honom borta från spel under de dryga tre och en halv månaderna som är kvar innan ligasäsongen är över.

Gratisspel när Manchester City gör mål, klicka här =>

Betsafe gratis spel – Betsafe gratis 50 kr

Hos Betsafe får du ett gratisspel för varje gång som City gör mål, men hur fungerar det? För att få ett Gratisspel varje gång City nätar behöver du endast följa nedanstående instruktioner

1. Spela på ”Rätt resultat eller Första målskytt” för minst 250 kr på någon av Manchester Citys matcher. Inte på vänskapsmatcher.

2.  Varje gång Man City gör mål i en match som du har spelat på får du ett gratisspel värt 50 kr (upp till sammanlagt max 250 kr)

Betsafe bonuskod 50 kr

Du behöver inte ha någon bonuskod för att ta del av erbjudandet men det krävs .dock att du klickar dig vidare till erbjudandet då det inte finns att tillgå om du går direkt in på Betsafes hemsida.

Gratisspelen på Betsafe får du om du bettar minst 250 kronor kronor på fulltidsresultat eller på målskytt i matchen. Därefter får du 50 kronor för varje gång som Manchester City gör mål, detta på upp till fem mål på match. Du kan alltså få upp till 250 kronor gratis att spela för hos Betsafe.

För att ta del av kampanjen och ta reda på samtliga villkor och regler kan du klicka här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply