bet365

Arsenals Alexis Sanchez ska ersätta Antonie Griezmann i Atletico Madrid?

Uppgifter: Sanchez ersättare Griezmann i till sommaren

Enligt uppgifter från den engelska tidningen Sunday Mirror kan Arsenal och Atletico Madrid vara på väg att genomföra en bytesaffär där anfallarna Alexis Sanchez och Antonie Griezmann skulle komma att gå i motsatt riktning. Enligt samma tidning skulle chilenaren kunna att komma kosta Madrid-laget över 600 miljoner kronor.

Atletico Madrid är på väg att tappa sin superstjärna på topp, Antonie Griezmann. Anfallaren har varit ett hett mål för de största klubbarna ute i Europa och Madrid-laget får nu svårt att behålla honom. Enligt de senaste uppgifterna från England ska lagets tränare, Diego Simeone, vara intresserad av att lägga beslag på Arsenal-anfallaren, men det kommer inte att bli en billig historia.

Sunday Mirror rapporterar om att prislappen kommer hamna på över 650 miljoner kronor, något dock Atletico Madrid lär ha råd med. För tidigare i veckan framkom uppgifter om att Manchester United är beredda att betala över en miljard för fransmannens signatur, samt 30 miljoner extra för svenske Victor Nilsson Lindelöf.

Kan stoppas av förbjudet

Dock kan övergången komma att stoppas, både Griezmanns och Sanchez, det eftersom Atletico Madrid har ett transferförbud som kommer gälla över sommaren 2017. De får sälja spelare, men inte köpa, vilket gör det osannolikt att klubben skulle sälja sin bäste spelare i anfallet när de inte kan ta in någon ersättare.

Atletico Madrids nästa match är i semifinalen av Copa del Rey, där de ska hämta in ett 1-2-underläge på Camp Nou mot Barcelona.

Läs mer om La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply