Nasri på väg tillbaka till Premier League

bet365
Nasri på väg tillbaka till Premier League

Nasri ryktas till West Ham

Efter att ha spelat i både Arsenal och Manchester City är nu Samir Nasri på väg tillbaka.

Den franske mittfältaren, som glidit allt längre bort från elitfotbollen, är nu dock på väg tillbaka till Premier League. Enligt engelsk media är det West Ham som ska ryktas vara intresserade av att värva spelaren.

Lämnade England 2017

LÄS HÄR: Manchester Citys löner

I maj månad 2017 lämnade Samir Nasri Sevilla efter att ha varit på lån i den spanska klubben under vårsäsongen. Andalusierna slutade på fjärde plats i La Liga och efter att ha åkt ut i åttondelsfinal mot Leicester City var säsongen över. Det blir ingen fortsättning för Nasri i Sevilla där även lagets tränare Jorge Sampaoli lämnar då han tagit över det argentinska landslaget och nu är det oklart var Samir Nasri kommer spela nästa säsong.

Det är dock inte ont om erbjudande för Nasri om mittfältaren skulle vilja byta klubb i sommar. Den före detta Arsenal-spelaren har nämligen vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till turkiska Süper Lig där flera klubbar ska ha visat intresse. Det senaste laget att visa intresse för Nasri är dock en kinesisk klubb. Enligt TMW ska Shanghai Shenhua vara beredda att värva spelaren samt ge honom en lön på hela 16,2 miljoner euro per säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply