Conte vägrar träffa Chelsea

Conte vägrar träffa Chelsea

Conte kan få in hundratals miljoner

Trots att Antonio Conte kan få massor av pengar i utebliven lön, vill han inte träffa Chelsea.

Att Antonio Conte tillslut skulle komma att lämna klubben har inte förvånat någon. Men däremot så lär den engelska huvudstadsklubben få betala mer än vad de hoppats på.

Efter att sparkat tränaren så ska nu Chelsea, med största sannolikhet, bli tvungna att betala en ersättning på nära 300 miljoner kronor. Något som Chelsea dock gått till domstol för att slippa betala.

Nu när italienaren har lämnat London finns det flera klubbar som är intresserade av italienarens tjänster. Det senaste laget att kopplas ihop med Conte är AC Milan och en flytt tillbaka till Serie A kan komma att bli aktuell för 48-åringen. Milan ska inte vara helt nöjda med Gennaro Gattusos insatser på tränarbänken och då man behöver nå spel i Champions League nästa säsong kan ett tränarbyte komma att bli av.

Kan ta över annan klubb

LÄS MER: Chelsea-spelarnas löner

Men trots att det väntar upp emot 300 miljoner kronor , nästan 30 miljoner pund, så verkar inte italienaren vilja åka till London.

Det är trovärdiga Sky Sports som rapporterar om att Conte itne vill åka till den engelska huvudstaden för att samtala med sin gamla klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply