Alves till Barca – eller Manchester City?

Alves till Barca - eller Manchester City

Flera klubbar ute efter brasilianske ytterbacken

Trots att den förre Barcelona-försvararen Dani Alves börjat komma till åldern så fortsätter han att prestera. Något som syns bland klubbarna som vill köpa loss honom.

Det handlar framför allt om två Premier League-giganter som ska vara intresserade Bland annat Chelsea, som vill förstärka försvaret, inte minst det anfallande försvaret. Men även Manchester City, där en viss Pep Guardiola finns, som länge tränade den brasilianske försvararen i Barca, en klubb han också kan återvända till

Kan återvända till Barca

LÄS MER: Barcelonas löner

Totalt blev det åtta säsonger för Dani Alves FC Barcelona. Han kom från Sevilla sommaren 2008 och lämnade 2016. Efter att ha gjort en säsong i Juventus och en i PSG har det dock blivit en stor hemlängtan för Alves. I en intervju med brasiliansk tv öppnar han för en flytt tillbaka till Camp Nou.

– Barcelona är mitt hem. Det är omöjligt att säga att jag inte skulle återvända. Jag skulle återvända dit imorgon om de ringde. Om jag säger att jag inte kände mig skärrad när jag lämnade Barca skulle jag ljuga. Jag kämpade för att ge allt för klubben och skapa historia där. Tillslut lämnade jag med 23 titlar på åtta år, säger brassen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply