De Gea blir bäst betalda målvakten

De Gea blir bäst betalda målvakten

Stjärnmålvakten till Real Madrid?

Turerna kring David De Geas framtid har verkligen varit många. Nu kommer dock uppgifter från England om att Manchester Uniteds stjärnmålvakt ska vara överens om ett nytt kontrakt med klubben.

En av de klart de bästa målvakterna just nu är Manchester Uniteds David De Gea. Han må ha stått för en riktig blunder när Spaniens VM trupp 2018 spelade 3-3 mot en storspelande Cristiano Ronaldo i Portugal under gårdagen.

Men trots tavlan, som ledde till Ronaldos 2-1-mål i slutet av den första halvleken, så förbli ju De Gea en världsmålvakt. Kanske rent av den bäste? Något som väldigt många klubbar är väl medvetna om, och därför lägger fokus på att värva honom.

Kan bli bäst betalde målvakten

LÄS MER: Bästa målvakterna i VM 2018

Vad det gäller David De Gea, som är en av de bästa målvakterna i världen, så kommer det nu även att kunna synas i lönekuvertet. För även om han ryktas att skriva på ett nytt kontrakt med United, så fortsätter ryktena att ta tillbaka honom till den spanska huvudstaden.

Men i Manchester United så kommer han att kunna bli den bäst betalda målvakten i hela världen, något som kan hända om han skriver nytt kontrakt med Manchester-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply