LISTA: Bästa målvakterna i VM 2018

VMs bästa målvakter

Bästa målvakterna i fotbolls-VM 2018

Vilka är de bästa målvakterna i VM 2018? Sitt du och klura på den, för faktum är ju att det inte är någon enkel fråga. Det finns totalt 32 lag, och i alla VM-trupperna 2018 så måste det finnas tre målvakter. Det innebär med andra ord att det kommer att nästan 100 olika målvakter i VM. Totalt 96 keepers, men alla kommer ju förstås inte att finnas med på den här listan.

Faktum är ju att knappa 10% kommer att klara av det. För de andra -och tredjemålvakter ryker förstås nästan direkt. Det är klart att till exempel Spanien sitter på flera bra målvakter, men de har ju också några av VM 2018 bästa försvarare.

Det finns även listor med de bästa anfallarna i fotbolls VM 2018, så för dig som vill läsa mycket om VM i fotboll så går det ju att göra. Det är dock framför allt VM:s bästa målvakter 2018 som vi ska läsa om idag.

Bästa målvakterna i VM 2018

Bästa målvakterna i VM 2018

Om vi ska leta upp de bästa målvakterna i Fotbolls VM 2018 så får vi ju först göra en djupanalys av de olika trupperna och lagdelarna. Det som kommer att tas i beräkningen är ju hur de presterat fram till VM 2018 i fotboll. Framför allt i sina klubblag, men även under eventuella tidigare mästerskap samt kvalmatcher.

Det är också viktigt att tänka på att vissa bra målvakter inte får vara med på den här listan, eftersom de inte har kvalat sig in i VM med sitt landslag. Det handlar enbart om de bästa målvakterna som kommer att vara med i 2018 års VM i Ryssland.

Lista VM:s bästa målvakter 2018

Silly Season Sverige älskar fotboll, och inte minst VM. Just därför har vi från redaktionen gått igenom väldigt mycket om allt inför den här turneringen. På tal om listor så går det väldigt bra att läsa om de bästa mittfältarna i VM 2018.

Vill du veta hur det går i sommar för de olika lagen? Här hittar du alla resultat för fotbolls VM 2018. Det går också att läsa om vilka lag som spelar i VM-grupperna 2018, och förstås mycket mer än så.

När det kommer till den här listan om bästa målvakterna i VM 2018 så är det bra att tänka på att vi bara tagit fram våra tio bästa keepers, men att de inte är rangordnade mellan varandra.

10. Marc-Andre Ter Stegen, Tyskland

LISTA Bästa målvakterna i VM 2018

Efter en ny jättesäsong med den spanska storklubben FC Barcelona så var Ter Stegen given i den tyska VM truppen 2018. Han lär dessutom även starta före den förre förstemålvakten, Bayern Munchens Manuel Neuer. Han har dessutom haft en del skadeproblem.

9. Hugo Lloris, Frankrike

Bästa målvakterna VM 2018

Det brukar sägas att utan en målvakt så är det svårt för ett lag att gå långt i ett mästerskap. Därför är det ju tur för Frankrikes VM trupp 2018 att de har Hugo Lloris i målet. Så därför kommer Tottenham-spelaren bli en nyckelspelare Les Blues.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply