Manchester United avböjde Tottenham-bud

Manchester United avböjde Tottenham-bud

Manchester United-stjärnans prislapp  – en fyr affär

Det var ju under veckan som Anthony Martials agent gick ut med att hans klient officiellt vill lämna. United försöker hålla kvar honom, men i värsta fall kan de i alla fall tjäna en rejäl hacka på honom.

När Anthony Martial lämnade Monaco för Manchester United gjorde han det som en blivande superstjärna. Det har dock varit tufft i Premier League för den nu 22-årige yttern, som tack vare bland ande prestationer inte blev utan till den franska VM-truppen.

Nu kommer han alltså kunna lämna United, något hans agent själv har bekräftat. Till fransk radio sa han att Anthony Martial är intresserade av att hitta en ny klubb.

Kan gå till konkurrenten

SE HÄR: Bäst betalda tränarna i VM

Nu kommer uppgifter från The Sun om att Tottenham Hotspurs ska vara intresserade av att erbjuda yttern ett kontrakt. Och det ska även ha handlat om en rejäl peng till Manchester-laget för den 22-årige spelaren.

För den engelska tidningen skriver under onsdagsmorgonen att Spurs ska ha erbjudit upp emot en miljard kronor för fransosen. Däremot så ska Manchester United  ha avböjt budet. Om det beror på att de inte vill sälja honom eller att de vill sälja Martial för en högre prislapp har inte framkommit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply