Courtois skjuter fram kontraktsförhandlingarna med Chelsea

Courtois fortfarande utan nytt kontrakt

Målvakten har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt och säger efter gårdagen vinst mot Qarabag att han inte kommer titta på det förrän efter säsongen.

Under de senaste säsongerna har det pratats om en möjlig flytt för Thibaut Courtois. Det är framför allt Real Madrid och Barcelona som står på intresselistan för spelaren men även belgarens tidigare klubb Atlético Madrid finns med i jakten. 25-åringens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 och han har aldrig riktigt stängt dörren till en flytt.

Efter onsdagens vinst borta mot Qarabag säger målvakten att han inte vill tänka på att förlänga förrän efter säsongen. Detta samtidigt som hans agent förhandlar med Chelsea.

Courtois skjuter fram kontraktsförhandlingarna med Chelsea

– Det viktigaste just nu är att både jag och laget spelar bra. När det kommer till mitt kontrakt är det något som Chelsea måste lösa med min agent (Christophe Henrotay). Jag tror dock inte att de gjort några framsteg, säger Courtois och fortsätter:

– Vi har många matcher för tillfället och jag vill bara fokusera på de. Efter säsongen kommer det finnas tid för att prata om kontraktet.

SE ÄVEN: LISTA: Tio dyraste målvakterna genom tiderna

Courtois skjuter fram kontraktsförhandlingarna med Chelsea

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply