bet365

Arsenal i kontakt med PSG om Draxler-värvning

Arsenal i kontakt med PSG om Draxler-värvning
bet365

Arsenal i kontakt om att värva Draxler

Enligt brittisk tidning ska Arsenal ha kontaktat Paris Saint-Germain för att försöka köpa loss Julian Draxler under vinterfönstret.

Arsenal kommer med största sannolikhet att tappa antingen Mesut Özil eller Alexis Sánchez under transferfönstret i januari månad. De båda kommer troligen inte förlänga sina kontrakt med den engelska huvudstadsklubben. Klubbledningen har nu börjat jobba på att få in ersättare till stjärnduon som kan vara inne på sina sista matcher på Emirates Stadium och ett namn som återigen finns på tapeten är Julian Draxler. Arsenal har tidigare visat stort intresse för tysken och nu ska man göra ett seriöst försök att få till en övergång.

Arsenal i kontakt med PSG om Draxler-värvning

Det är den brittiska tidningen The Sun som kommer med uppgifter om att Gunners kommer försöka få in Draxler på lån med köpoption till vårsäsongen. 24-åringen sägs vilja lämna Parc des Princes i brist på speltid, men samtidigt har han även gått ut och sagt att han vill stanna i Paris säsongen ut.

Draxler som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021 har tidigare representerat klubbat som Schalke 04 och Wolfsburg.

SE ÄVEN: Arsenals löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply