Chelsea vill värva Krychowiak från PSG

 Chelsea vill värva Krychowiak från PSG

Antonio Conte kräver förstärkningar

Italienaren som inte är nöjd med hur Chelseas klubbledning agerat under transferfönstret kräver att man värvar in flertalet spelare i sommar. Den senaste är Krychowiak från Paris Saint-Germain.

Chelsea har inte inlett säsongen som man förväntat. I den första omgången blev man överkörda av Burnley under de första 45 minuterna då man släppte in tre mål. Även om man lyckades snygga till siffrorna hemma på Stamford Bridge var det ingen lyckad inledning av det engelska huvudstadslaget. Antonio Conte var inte nöjd med lagets insats och gick snabbt ut sa bestämt att man var i behov av värvningar. Tidigare har det pratats om att hämta in bland annat Candreva från Inter och Danny Drinkwater från Leicester City, men då det blir allt svårare att värva de båda har The Blues nu börjat rikta blickarna på annat håll.

Chelsea vill värva Krychowiak från PSG

Enligt Mundo Deportivo ska Chelsea istället ha siktat in sig på att värva Grzegorz Krychowiak. Polacken som kom till Parc des Princes 2016 ingår inte i Unai Emerys planer och under en längre tid har det varit känt att PSG vill göra sig av med mittfältaren. Chelsea skulle behöva betala 45 miljoner euro för att knyta till sig spelaren innan transferfönstret stänger.

Paris Saint-Germain köpte Krychowiak för 33,6 miljoner euro 2016 och spelaren sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

SE ÄVEN: PSG Lönelista 2017

Chelsea vill värva Krychowiak från PSG

Info: McGregor Mayweather tv kanal & tv tider

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply