Uppgifter: Drinkwater allt närmare Chelsea

Enligt Telegraphs skribent Matt Law är Drinkwater högaktuell för London-klubben

Chelsea har enligt Telegraph kommit nära en signatur av Leicesters viktiga mittfältskugge Danny Drinkwater. Inga överenskommelser är nådda ännu men Chelsea sägs arbeta hårt för att locka över den centrala mittfältaren.

Det är inte någon hemlighet att Chelsea varit ute efter att bredda truppen efter Nemanja Matic uttåg till sin forne tränare José Mourinho och Manchester United. Nu ser det ut som att man närmar sig en deal med Danny Drinkwater från ”The Foxes” och summan sägs ligga på ungefär 40 miljoner pund, vilket är ett bra pris på dagens marknad för en spelare med den kalibern som Drinkwater besitter. De regerande mästarna letar efter en back-up till N’golo Kanté, Cesc Fabregas och tidigare nyförvärvet Tiemoué Bakayoko.

Drinkwater rosade inte direkt marknaden förra säsongen i Leicester men efter succésäsongen 2015/2016 med Kanté kan det nu bli en återförening för de två mittfältarna som var med och vann Ligan med Leicester som även ses som en av tidernas största skrällar inom fotbollsvärlden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply