Chelsea starkast i toppmöte

Ännu ett toppmöte för Liverpool. Denna gången gästade man Chelsea på Stamford Bridge.

Precis som senast, mot Manchester City, så var det de rödklädda som tog ledningen. Martin Skrtel satte dit ledningsmålet från nära håll redan efter tre minuter.

Men Mourinho och hans mannar visade prov på skicklighet och det dröjde inte länge förrän det var kvitterat. Belgaren Eden Hazard tryckte snyggt upp 1-1-målet i krysset i den 17:e minuten.

Och innan halvlek skulle också ledningsmålet komma för hemmalaget. Samuel Eto’o styrde snyggt in den bakom Liverpool-målvakten Simon Mignolet efter en fin pass från Oscar. Det i den 34:e matchminuten.

Liverpool försökte trycka på, men utan resultat. 2-1 stod sig matchen ut. Chelsea hakar därmed på i toppstriden.