Chelsea satsar på att köpa Radja Nainggolan

Chelsea satsar på att köpa Radja Nainggolan

Chelsea vill förstöra Jose Mourinhos transferplaner

Brittiska Metro skriver på fredagsmorgonen att Chelsea vill värva Radja Nainggolan, en spelare som även finns på Jose Mourinhos önskelista.

Chelsea blickar framåt mot den kommande säsongen och har en lista med nyförvärv som man vill få in. Detta för att undvika att göra en fiaskosäsong likt den pågående samtidigt som man vill förstärka laget och ta en topplacering som innebär spel i Champions League. En av spelarna som den engelska huvudstadsklubben sägs vilja värva är AS Romas mittfältare Radja Nainggolan, detta samtidigt som även Jose Mourinho vill värva spelaren till Manchester United i sommar.

Chelsea sägs vara medvetna om portugisens planer att försöka värva 27-åringen och kommer därför att lägga ett formellt bud och knyta till sig spelaren så snabbt som möjligt. Det som dock är nackdelen för Stamford Bridge-klubben är att man ännu inte vet vem som kommer att sitta på tränarposten den kommande säsongen vilket kan göra att spelaren kan komma att tveka när han väl tar sitt beslut.

Rapporter från Italien hävdar att de två Premier League-klubbarna kommer göra upp om spelaren och skriver även att ett val av Antonio Conte eller Massimiliano Allegri Chelseas tränarpost kommer att övertyga spelaren till Stamford Bridge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply