Jose Mourinho jagar Mauro Icardi och João Miranda

Jose Mourinho jagar Mauro Icardi och João Miranda

Mauro Icardi och João Miranda är på Mourinhos radar

Jose Mourinho sägs ha varit på plats i Milano under de senaste dagarna, detta för att ta sig en närmare titt på de båda Inter-spelarna Mauro Icardi och João Miranda.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Jose Mourinho är klar för Manchester United. Det sägs att portugisen får värva för 350 miljoner euro och två spelare som han vill ha med sig till första säsongen på Old Trafford är Mauro Icardi och João Miranda.

Louis van Gaal sägs vara nära att få lämna Manchester Uniteds tränarbänk efter att ha förlorat med 2-1 borta mot Midtjylland. Det är oklart om man kommer att behålla holländaren under resten av säsongen eller om man kommer att sparka honom inom kort, detta för att ersätta honom med Jose Mourinho.

När portugisen väl är på plats kommer man med all säkerhet att hämta in spelare för att förstärka laget. Tidigare har det rapporterats om en flytt för Zlatan Ibrahimovic till Manchester United och att Jose Mourinho vill värva Radja Nainggolan samtidigt som United även ska vara en av fyra klubbar som jagar Neymar.

Nu skriver italiensk media att Jose Mourinho även vill ha in Mauro Icardi och João Miranda från Inter för att förstärka truppen till nästa säsong. United förväntas lägga formella bud på spelarna i sommar efter att Mourinho tagit en ännu närmare titt på spelarna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365