Thomas Vermaelen på intresselistan hos Chelsea och Liverpool

Vermaelen på intresselistan hos Chelsea och Liverpool

Liverpool och Chelsea redo att köpa Thomas Vermaelen

Thomas Vermaelen lämnade Premier Leauge och Arsenal för Barcelona för två år sedan. Den belgiske landslagsspelaren har dragits med skador sedan han kom till Katalonien och inte fått mycket speltid. Nu är båda Premier Leauge-klubbarna Chelsea och Liverpool intresserade av mittbacken. 

Thomas Vermaelen som spelade tidigare i Premier Leauge klubben Arsenal är redo att återvända till England . Den 30-årige mittbacken spelade fem säsonger för Arsenal mellan 2009-2014 och stod för 110 matcher för Londonklubben. Vermaelen var kapten för klubben men lämnade Arsenal för spel i Barcelona under augusti månad 2014. I Barcelona har det inte gått lika bra, under två år har Vermaelen bara spelat sju matcher, sen han kom till Barcelona har han dragits med skador och med det inte kunna få en ordinarie plats i det redan starka Barcelona försvaret.

Nu är två Premier Leauge-klubbar intresserade av belgaren. Enligt uppgifter från Daily Express är både Liverpool och Chelsea intresserade av Vermaelen. Barcelona värvade belgaren för två år sedan och är nu redo att höra vilka buds som läggs på honom. Trots att han har brist på speltid, är alltså Chelsea och Liverpool båda intresserade av att få honom tillbaka till Premier League.

Chelsea har varit på utkik efter en ny försvarare efter att John Terry inte ha erbjudits ett nytt kontrakt med klubben, medan Liverpools tränar Jürgen Klopp planerar att förstärka sitt försvar under kommande sommar. Klopp som redan gjort klart med Joël Matip vill ha en till mittback till nästa säsong och nu verkar ögonen ha lagts på Vermaelen.

LÄS MER:  Liverpool har redan gjort klart med Joël Matip 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365