bet365

Paul Pogba öppnar för flytt till Manchester City

Paul Pogba flörtar med Pep Guardiola och Manchester City

Säger enligt Daily Star att han beundrar Pep Guardiola och gärna jobbar tillsammans med honom i framtiden, något som kan ske i Manchester City.

Juventus superstjärna Paul Pogba fortsätter att jagas av Europas största klubbar. Tidigare har det rapporterats att Real Madrid var på jakt efter Paul Pogba, att Pogba klar för Barcelona och att Chelsea kan vara överens med Pogba. Spelaren har tidigare inte uttalat sig rent konkret om var han vi flytta, men nu ger han en hint om framtiden.

Enligt Daily Star ska den franske världsmittfältaren i tysk tv ha uttryckt sin vilja att spela under Pep Guardiola och öppnar för en flytt till Manchester City.

Pep Guardiola har mycket erfarenhet och är väldigt kunnig. Han har en positiv inverkan på laget och alla respekterar honom. Man kan bara beundra honom och försöka lära sig från det han säger. Han är en fotbollsikon och varje spelare som jag pratat med säger att de endast har förbättrats när de arbetat med honom. Just nu är en en Juventus-spelare, men skulle jag få chansen att jobba med honom i framtiden skulle jag absolut se fram emot det.

Läs mer om Manchester City och Paul Pogba

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply