Chelsea körde över Steaua

Kärlekssagan Mourinho-Chelsea fortsatte under kvällen, med ett möte mot Steaua Bukarest.

Fernando Torres fick utgå tidigt med en knäskada. In kom en taggad Samuel Etoo. Första 20 minuterna var rätt jämna spelmässigt, men de för dagen vita Londonlaget, skulle få första ordet.

I mitten av första gled Andre Schurrle igenom på ett vackert sätt. Han öppnade upp försvaret och Ramires sprang i djupled. Inlägg, touch och mål. 1-0 Chelsea.

De vita trappade sedan upp tempot i spelet och dominerade matchen härifrån. Strax innan pausvilan skulle ledningen dubblas. Samuel Etoo sprang sig fri i djupled. Anfallaren vände bort en försvarare och placerade iväg ett skott. Målvakten räddade, men oturligt nog, så skickade Georgievski in bollen i egen bur därefter.

Detta var en match som gick Chelseas väg helt och hållet. De rumänska herrarna stack upp med ett par anfall då och då, men hotade aldrig på ett farligt sätt.

Ramires fortsatte sin målproduktion strax efter inledningen av andra. Brassen smällde upp bollen i nättaket på ett mycket snyggt sätt. Matchen sviktade sedan, likt en fallande fjäder. När man trodde att inga fler mål skulle prickas dit, så placerade Lampard in 4-0 precis innan slutsignalen.