Chelsea kommer aldrig att byta Christian Pulisic mot Kingsley Coman!

Chelsea kommer aldrig att byta Christian Pulisic mot Kingsley Coman!

Simon Phillips, en journalist, förklarade att ryktena om att Chelsea skulle byta Christian Pulisic mot Bayern Münchens Kingsley Coman inte hade någon betydelse. Under Frankrikes VM-slutspel i Qatar lyckades Coman dessutom inte göra något större avtryck. Se och spela på fotboll live =>

Ett rykte har gjort gällande att West London-klubben är intresserad av ett byte mellan tidigare och nuvarande huvudtränare, men Phillips har uteslutit detta.

Den här månaden uppgav en rapport att Blues hade nått ut till Bundesliga-jättarna om ett möjligt byte med Pulisic och Coman.

Journalisten sa att det inte finns någon sanning i ryktena om att Chelsea skulle vara öppna för att sälja Pulisic i det kommande transferfönstret, trots att han knappt spelat den här säsongen. Journalisten noterade att även om Chelsea har varit intresserade av Coman tidigare har det inte funnits något intresse på senare tid.

Coman fick lite speltid under Frankrikes VM-kampanj och förlorade mot PSG:s Kylian Mbappe och Barcelonas Ousmane Dembele om en plats i startelvan. Detta syns tydligt genom att Coman endast startade i 4 av 7 matcher, enligt Transfermarkt.

Fler potentiella övergångar:

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365