Liverpool överväger fortfarande att värva Sofyan Amrabat från Fiorentina!

Liverpool överväger fortfarande att värva Sofyan Amrabat från Fiorentina!

Liverpool planerar att hålla ett öga på VM-sensationen Sofyan Amrabat från Marocko, vilket rapporteras av Mirror. Fiorentina-stjärnan gjorde nyligen bra ifrån sig i fotbolls-VM 2022 och fångade därmed uppmärksamheten hos några av Europas största klubbar. Se och spela på fotboll live =>

Premier League-jättarna har gjort rätt i att identifiera den marockanske landslagsmannen som ett potentiellt mål för en erfaren defensiv mittfältare på transfermarknaden. Ambrats kontrakt med Fiorentina löper ut 2024.

Vincenzo Italios mittfälts avdelning har varit viktig den här säsongen, och Amrabat har spelat en viktig roll i 18 matcher för Serie A-klubben.

Den marockanska talangen, som inte hade så mycket stabila framgångar i Serie A förra säsongen, är tillbaka i form och hjälpte sitt land att nå semifinal. Han kommer troligen att spela en större roll för Fiorentina framöver.

Den 26-årige Amrabat är en defensivt inriktad mittfältare som ofta vinner bollen och effektivt passar den till sina lagkamrater i mer offensiva positioner. Även om han har visat stor potential kommer det att bli svårt för honom att spela på Premier League-nivå eftersom det kräver snabba beslut som han inte har behövt göra tidigare.

Sofyan Amrabat som spelar i Marocko ställs mot Kroatien i jakten på bronsmedaljen på lördag den 17 december. VM-bronsmatchen sänds på kanal TV4 och kan streamas live på cmore.se. VM-finalmatchen börjar inte förrän kl. 16:00 svensk tid. Här är lagens potentiella startelvor, odds & H2H  inför VM-bronsmatchen.  Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar: 

Det Engelska fotbollslaget Liverpool diskuterar fortfarande om de ska skriva kontrakt med den Marockanska mittfältaren från Fiorentina!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply