Catania överraskade mot hemmastarkt Parma

Catania rivstartade eftermiddagens match på Ennio Tardini i Parma när Francesco Lodi gav bortalaget ledningen efter redan minuter och där började uppförsbacken för ett normalt hemmastarkt Parma. Det var just hemmalaget som nu tvingades bli mer offensiva och var det bollförande laget men hade svårt för att skapa målchanser.

Det utnyttjade Catania som utökade ledningen strax före paus genom Keko. I den andra halvleken blev Parma allt mer offensiva och började nu skapa chanser samtidigt som Catania började känna sig lite bekväma med en ledning i Parma med 2-0. Men tiden rann ut och när Amauri reducerade till 1-2 för hemmalaget i den 87:e minuten fanns det inte mycket tid kvar att gå på.

Dock fick Parma en liten chans när Nicola Legrottaglie bara minuten efter reduceringsmålet drog på sig två gula kort inom loppet av en minut. Det utnyttjade inte Parma utan åkte på sin andra hemmaförlust den här säsongen, den första var mot Napoli.