Två röda kort fällde Torino i förlusten mot Cagliari

Torino gästade Cagliari denna söndagseftermiddag och det skulle visa sig bli en mycket händelserik historia. Men det dröjde först till den 37:e minuten innan matchen satte fart när Marco Sau gav hemmalaget ledningen på straff, men i början av andra halvlek replikerade Torino genom Alessio Cerci. Det blev jämt och öppet vilket gjorde att matchen blev målrik, efter 54 minuter hade bortalaget vänt på Cagliaris ledning när Alen Stevanovic satte dit den.

Man kunde ana att Torino skulle hålla ut ledningen då matchen var väldigt jämn som tidigare nämnt, men rättvist nog med tanke på matchbilden kvitterade Daniele Conti med kvarten kvar av ordinarie tid. Tio minuter senare började det sjuka slutet som uppstod när Torinos mycket lovande back Angelo Ogbonna blev målchansutvisad och straffen som det blev i detta fall satte Mauricio Pinilla och nu såg segern säker ut för hemmalaget.

Det trodde man ännu mer när Torino fick ännu en spelare utvisad minuten efter målet genom Abou Diop som precis hade blivit inbytt dessutom. Sjukt nog krigade Torino till sig en straff i den andra stopptidsminuten som Rolando Bianchi satte och en räddad poäng var i sikte för Torino. Men tro det eller ej, Cagliari vann med 4-3 sedan Daniele Conti blivit tvåmålskytt i den fjärde stopptidsminuten. Det satte punkt för den sjuka andra halvleken åtminstone, resultatet gjorde att båda lagen gick upp på samma poäng i tabellen.