Carlos Bacca återvänder till Sevilla?

Carlos Bacca återvänder till Sevilla?

Colombianen kan flytta tillbaka till Spanien

Carlos Bacca kan vara på väg att lämna Milan. Sevilla vill värva tillbaka spelaren, uppger Football Espana.

Carlos Bacca är ryktenas man för tillfället. Spelaren påstås vilja lämna Milan under det kommande transferfönstret i januari, vilket har gjort så att flera klubbar har börjat jaga den colombianska anfallaren. Bland annat har det uppgetts att Bacca kan lämna Milan för PSG i vinter. I somras talades det även om att klubbar som Napoli och West Ham ville värva 30-åringen. I januari kan de två föreningarna göra ett nytt försök. Nu ger sig en ny klubb in i jakten på Bacca, och den här gången handlar det om en klubb som spelaren är mycket bekant med. Sevilla vill värva tillbaka anfallaren från Milan, enligt Football Espana.

La Liga-klubbens största mål under transferfönstret sägs vara att ta in en ny anfallare, och där hävdas det att man ser Bacca som det perfekta alternativet. Sevillas klubbledning påstås anse att colombianen vore den bästa värvningen, både ekonomiskt och sportsligt sett. Man hoppas nu kunna ta till vara på spelarens situation i Milan där han har kommit i kläm med tränaren Vincenzo Montella. Enligt flera källor inom den spanska klubben så vill Sevilla först ta in spelaren på lån.

Återkomst?

Om Sevilla kan locka till sig Bacca blir det inte anfallarens första sejour i föreningen. Colombianen spelade för klubben mellan 2013 och 2015, och var med om att vinna två titlar i Europa League. 2015 var han den stora hjälten då han gjorde två mål i finalen mot Dnipro Dnipropetrovsk. Den matchen var spelarens senaste i Sevilla. Under sommaren 2015 flyttade han till sin nuvarande klubb Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply