Carlos Bacca kan lämna Milan för PSG i vinter

Carlos Bacca kan lämna Milan för PSG i vinter

Paris Saint-Germain vill värva Carlos Bacca

Enligt fransk media ska huvudstadsklubben ha blickarna riktade mot Carlos Bacca efter att man inlett ligaspelet svagt.

Under inledningen av Ligue 1 har Paris Saint-Germain tagit 13 av 18 möjliga poäng då man förlorade med 3-1 mot AS Monaco och endast fick 1-1 mot Saint Etienne. Mycket tyder på att man saknar en ledare i laget sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade Parc des Princes för spel i Manchester United, något som gjort att man börjat ifrågasätta årets upplaga av PSG med den spanske tränaren Unai Emery i fronten.

Nu kommer L’Equipe med uppgifter om att Unai Emery ska vara ute efter AC Milans colombian Carlos Bacca för att återförenas med anfallaren då de båda tidigare jobbat tillsammans under en sejour i Sevilla. Intresset för Bacca ska ha vuxit då framtiden för Edinson Cavani är osäker och skulle uruguayanen lämna den franska huvudstadsklubben sägs Bacca vara den perfekta ersättaren på anfallspositionen.

”PSG ville värva mig”

Carlos Bacca har tidigare själv bekräftat att PSG kontaktat hans representant för en eventuell övergång, någon som inte gick vägen enligt anfallaren.

– Det är sant, PSG kontaktade min agent men det blev inget av det då de inte hade plats för fler icke-EU spelare, sa anfallaren till spanska Cadena SER för drygt en vecka sen.

Bacca passade även då på att hylla Emery:

– Jag vill gratulera Paris Saint-Germain för de valde Emery. Han är den viktigaste tränaren i min karriär och även den bäste som jag jobbat med. I framtiden skulle jag vilja jobba med honom igen, men just nu är jag helt fokuserad på AC Milan, avslutade spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

Tidigare har även klubbar som West Ham United och italienska Napoli visat intresse för Carlos Bacca.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply